Om os

Din idé, vores virkelighed!

3.jpg

Qingdao CYW Board Game Co, Ltd er en professionel producent af brætspil, kortspil, spillekort, handelskort og spil stykker. Vi tilbyder one-stop service fra design, masseprintproduktion til fragt.


Avanceret teknologi

Vi introducerer løbende Tyskland teknologi til at forbedre vores produktkvalitet. Med de up-to-date internationale teknologier og faciliteter kan vi fremstille mange produkter med kompleks teknologi. Vi har til formål at udvide vores marked, så vi kan tilbyde bedste brætspil produkter med konkurrencedygtig pris.

 

Forskellige produkter

Generelt kan vores brætspil produkter opdeles i tre typer i form af materialer, som er pap, plast og træ brætspil.

 

Miljøvenlig Produceringsproces

Vi er interesserede i vores indflydelse på verden. Som en etisk organisation respekterer vi det naturlige miljø. I produktionsprocessen ønsker vi at bidrage til miljøbeskyttelse, så vi lægger meget vægt på anvendelsen af ​​miljøvenlige råmaterialer og genbrugssystem. Vores råvarer er certificeret til FSC. Og vores produkter er blevet godkendt af EN71 og ASTMF963.

 

Service

Vi insisterer på at tilbyde den bedste trykning og pakning service til vores kunder. Vores tjenester går igennem alle produktionsfaser.

 

Professionelt design med din ide

Det er en vigtig fase før masseproduktionen af ​​brætspil. Vi lægger vægt på den kundeorienterede overbevisning. Vi mener, at den gode kommunikation mellem vores kunder og os kan være til gavn for vores samarbejde. I første omgang vil vores team af eksperter tålmodigt registrere din ide og forstå din præference. Derefter arbejder vi med det amerikanske professionelle team for at perfektere designdetaljerne i brætspil. Derefter vil vi diskutere med dig igen for at bestemme det endelige designprojekt inden masseproduktion.

 

Bevis

Vi sender frit bevis for dig. Hvis du har nogle råd, vil vi forbedre det så hurtigt som muligt.

 

Support Service

Vi har udviklet den komplette support service for at sikre kundetilfredsheden. Hvis du har råd om bordsproduktion, tilbyder vi 24/7 support service til at hjælpe dig med at finde løsningen. Pålidelighed er vores prioritet hele tiden.


Innovation

Vi deltager ofte i mange globale udstillinger for at kommunikere med andre virksomheder for at fremme vores produktionsteknologi og innovation.   Efter mange års indsats har vores varer mødt Tyskland m anufacturing standard.

 

Produktionskapacitet

I øjeblikket er vi i stand til at fremstille 120.000 spilkasser, 50.000 spilkort og 350.000 spilkort per dag. Vi forbedrer løbende produktionskvalitet og mængde ved medarbejderuddannelsen om fremstillingseffektivitet og kvalitetskontrol.


Kvalitetskontrol Team (QC Team)

Vi har haft et relativt højt niveau af kvalitetskontrol kapacitetsresultat fra et team af produktionsspecialister til at styre hvert trin i fremstillingsprocessen. Vi garanterer masseproduktionsvarerne vil være de samme som bevis.

 

Vi glæder os til at blive din pålidelige samarbejdspartner i brætspilproduktion. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Email: sales@cywprinting.com

Wh ats: 86-0136 6889 7163