C2S Papirbræt Game Box

C2S Papirbræt Game Box

Dobbeltsidet belagt papir er en slags overtrukket papir, som er dobbeltcoated, med god glathed på begge sider. Størrelsen på et enkelt ark papir er generelt opdelt i to størrelser: positiv (787 mm × 1092 mm) og stor (889 mm × 1194 mm).

Chat nu

Produktdetaljer

C2S papirade spil boks


Som en boks til spil er de fleste farverige og har produktegenskaber. På billedet af dets ydre emballage er der en symbolsk farveblok, et farvepunkt, en farvelinje eller et koncentreret indhold fremhævet af farven, som har vist karakteren af spillet. Derudover er spildkassen trykt i kombination med teknologi, udøvelsen af genial originalitet og unikke visuelle effekter en stor fordel ved spilemballage anti-falskmøntneri.


Coated tosidet papir

Den dobbelte kobberpapiroverflade er meget glat og flad, med høj glathed og god glans. Det er en af de mest almindeligt anvendte papirtyper til spilkasser. Overfladen er lys, ensartet belægning, hurtig blækabsorption og god printbarhed, der er velegnet til delikat farveudskrivning. Med henblik på udsøgt udskrivning overtrækkes overfladen af basispapiret med en belægning, og det generelle coatede papir kalandreres med en superkalander.


Spil box design

Hvordan man designer en kasse, der passer til dit spil, er meget vigtigt for designere eller udgivere. Fra boksens form er størrelsen, den trykte grafik på overfladen osv. Alle faktorer at overveje. CYW er en erfaren producent, der arbejder med en række amerikanske designteams for at forstå kravene til spilkasse design. Kan give dig tilfredsstillende værker.


Tilpassede tilfælde vises som følger:

四宫格

Hot Tags: c2s papirbræt spil box, fabrikant, leverandør, maker, design, trykning, brugerdefineret, engros, amerikansk
Et par af:Custom Made Board Game Box Næste:4 farveudskrivning Board Game Box

Undersøgelse

You Might Also Like