Custom Made Board Game Box

Custom Made Board Game Box

Forøg dit spilsalg ved at tilpasse blanke kasser eller brugerdefinerede papkasser med et attraktivt udseende. BGM Custom Game Boxes udstiller kvalitet og højeste værdi for dine brætspil produktion behov. Lav spændende brætspil og lav sjov kortspil med de bedste brætspil omkring printeren.

Chat nu

Produktdetaljer

Skræddersyet brætspilkasse

Vi kan hjælpe dit spil tilpasse lavet din personlige spilkasse. Sæt hele dit spilregelbog, spiltitler, spillekort, spillekort og spiltilbehør i en attraktiv spilkasse. Derudover er der en hård kasse, der gør det nemt at bære dit spil og dele det sjovt med dine venner og familie. Disse kasser er en holdbar og elegant pakke til enhver form for brætspil.


Spil box design

Efter at have designet de spilkasser, der passer til dit spil, fandt vi ud af, at størrelsen af papiret har stor indflydelse på boksens størrelse. Valg af størrelse på en kasse vil først medføre skader på skibets muligheder. Personlig game box design er en design metode, der involverer en bred vifte af påvirkninger. Både selve produktet og den sociale effekt har en stor sammenhæng og indflydelse. Forpakningen og udformningen af emballagebilledet er udviklet til en naturlig og livlig humaniseret og organisk form, hvilket giver emballagens personlighedskvalitet og unikke stil til at tiltrække forbrugerne.


Box Die-Cut

Ved udformning af pakken er det nødvendigt at tænke systematisk og analysere den aktuelle situation med forskellige vinkler og positioner for at etablere og forstå forskellige faktorer, der bør overvejes. Afstivningsprocessen kan gøre en tryksag eller et andet papirprodukt til en formstøbningsdyse ifølge en forudformet grafik, således at formen af tryksagen ikke længere er begrænset til en ret ret vinkel.


Tilpassede tilfælde vises som følger:

四 宫 格

Hot Tags: specialfremstillet brætspilkasse, fabrikant, leverandør, producent, design, trykning, brugerdefineret, engros, amerikansk
Et par af:Nej Næste:C2S Papirbræt Game Box

Undersøgelse

You Might Also Like