Board Game Store penge

Board Game Store penge

I et spil, penge har forskellige udtryk og bruger. Derfor er der mange trykte materialer, såsom papir, plast, metal og endda træ. Men deres fælles punkt er, at de har brug for brugerdefinerede trykning at masseproducere skal vises på spillet.

Chat nu

Produktdetaljer

Brætspil store penge

Hvis der er ingen særlige krav til de spille penge, vil det som standard til bestrøget papir. Fordi den har en flad overflade og en høj hvidhed, giver det også den udskrevne grafik og billeder en tredimensional effekt. Det er et af de vigtigste dokumenter anvendes af trykkerierne. Kan udskrives på én eller begge sider. Kan sikre konsekvent udskriftsresultater.

2.jpg

Runde penge


3.jpg

Papirpenge


Overflade laminering processen

Selv om den belagt papir overflade er glat og flad, for at beskytte produktet mod brug, vil blive misfarvet og skadet i fremtiden. Fabrikken bliver standard i laminering processen efter udskrivning. Det anvendes på overfladen af tryksager ved varme presserende at beskytte og øge glans. Det er ikke kun forbedrer den glans og bestandigheden af tryksager, men også forlænger levetiden af tryksager. Den trykte film efter laminering kan øge merværdien af produktet.


Produktionseffektivitet

For at sikre produktionseffektivitet, fabrikken faciliteter er perfekte, og benchmarks indstilles for hver trykpresse. Fabrikken operatører, udstyr vedligeholdelsespersonale og mellemleder personale vil snarest fremsætte deres egne idéer og forslag, og gennemføre dem korrekt og hensigtsmæssigt. Mekaniker er forpligtet til at yde kunder med komfortable, høj kvalitet og effektiv produktion trykning.

DSC_5030

Hot Tags: brætspil gemme penge, fabrikant, leverandør, maker, design, udskrivning, custom, engros, American
Et par af:Offset Trykning Board Game Money Næste:Board Game Round Money

Undersøgelse

You Might Also Like