Offset Trykning Board Game Money

Offset Trykning Board Game Money

Reglerne for at bruge nogle af pengene til bordspil giver nogle gange en vis kontrovers, fordi mange mennesker har forskellige regler for at spille forskellige spil. Produktionstryk opfylder de spillemuligheder du ønsker, ikke kun for spildesignere at overveje, men også for producenterne at tænke på.

Chat nu

Produktdetaljer

Offset Trykning Board Game Money

Monotone spil penge vil give spillerne en følelse af visuel træthed. Så hvordan man får det til at se mere raffineret og attraktivt er et vigtigt mål for spiludskrivning.

Produktionsmaterialet i spiletsedler er normalt 80-100 g offsetpapir. På grund af de forskellige materialer i offsetpapiret er prisforskellen dog også meget stor. For eksempel er prisen på farveforskydningspapir næsten dobbelt så meget som hvid offsetpapir.


O1CN011EXpqinpR4FZ5kG_!!3880660362.jpg

White Offset-pengesedler


O1CN011kGwwpmzLNBRu8e_!!292824657.jpg

Farveforskydningsseddel


timg.jpg

Farveforskydningspapir


Offset Trykning Metode

Offsettrykning er blevet den almindelige trykmetode til udskrivning. Vi respekterer miljøet og miljøbeskyttelse: Brug ikke springvandsløsning, det er meget gavnligt for miljøet. Vi tilstræber at bruge genbrugeligt materiale til at udskrive dine spil penge. Med offset trykning er dens pladefremstillingsproces enkel og vigtig er lavpris. På samme tid er farveversionen nøjagtig, og pladen er let at kopiere. Udskriften er blød og blød. Et stort antal udskrifter kan udskrives.


CYW Board Game Service

CYW har 10 års erfaring i produktion af bordspil og samarbejder med det amerikanske designteam for at sikre ikke kun kvaliteten af trykket, men også de seneste design og trykoplysninger for pengene.

IMG_1512.JPG


IMG_1513 - 副本.JPGIMG_1515 - 副本.JPGCYW, der er rigelig forsyning for forbrugerne at købe de produkter, de har brug for i en fabrik. Samtidig omfatter den one-stop service, front-end emballage, transport, restaurering og andre one-stop boutique-tjenester. CYW er ikke kun fokuseret på kvaliteten på ord, etableret et kontrolteam til at inspicere hele udskrivningsprocessen. For at give kunderne mulighed for at placere ordrer med tillid, tilbyder vi gratis trykte prøver. Det accepterer også tredjepartsrevisioner til masseproduktion.Hot Tags: offset print brætspil penge, fabrikant, leverandør, maker, design, trykning, brugerdefineret, engros, amerikansk
Et par af:Nej Næste:Board Game Store penge

Undersøgelse

You Might Also Like