En ny stiltur i 2018 Essen

- Oct 25, 2018-

En ny stiltur i 2018 Essen


Essen-udstillingen kommer snart og deler seks nye brætspil til dig.

Holding på: Billy Kerr's bekymrede liv

Spilleren er medlem af hospital hospice care team, vil arbejde sammen om at tage sig af de ældre 60, pludselig hjertesygdom, efterlade Billy Kerr. Gennem 10 associerede genopspillelige scripts, samles nogle af hukommelsesfragmenterne fra Billy og gætter på hans tidligere liv og hjælper ham med at genvinde mod og insistere på at fuldføre tre døende ønsker ......

Substitutionen af Holding on er god, og der er mange hospitalrelaterede simuleringer. F.eks. Har patientens tilstand, sygeplejerskeplanlægning, sygeplejersker, pædagoger en klar ansvarsfordeling mv. Meget interessant betydning af livet.

Reykholt

Plantning af tomater, salat og gulerødder på Island kan lyde som en latterlig ide. Men dem, der kan komme op med en sådan idé, bare genier. På grund af Islands unikt klima kan det producere uventede frugter og grøntsager. At give denne oplevelse til turister har store forretningsmuligheder, fordi ingen ønsker at savne en sådan interessant ting.

Selv om dette er ressourcerne til at indsamle spillet, men sammenligningsfuldt karakteristisk, er Reykholk med ressourcer i bytte for at score lederens fremadrettede måde.

Blackout: HongKong

Nogle midnat i efteråret 2020 mistede Hongkong pludselig magt, alt så normalt ud, men kunne ikke finde årsagen til strømbruddet. Efter daggry fandt folk, at intet kunne gøres, og der var panik og forvirring. Spillere skal håndtere deres stadigt skiftende netværksressourcer og ansætte en række eksperter, mens de holder sig bevidste for konkurrenterne.

Undervands: Byer

Mars har været koloniseret i 40 år, verdens befolkning er stadig overskud, og menneskeheden vil udvide sig til undervandsverdenen. Spillere konkurrerer med hinanden for at bygge det bedste undervandsrig. Spilmekanikeren er enkel. Spillets rigdom og spilbarhed afspejles hovedsageligt i et stort antal kort. Derfor inkorporerer den arbejdsmedladningsmekanismen og forbedrer samspillet til en vis grad.

Raiatea

I et hemmeligt polynesisk religiøst samfund spiller spillerne en del af arioi. I aktionsrunden vender spillerne om at lede stammen til forskellige steder. Ved ceremonien indkaldte spillerne guderne og byggede store statuer. Den vindende spiller bliver den nye ypperstepræst i stammen.

CYW vil fortsætte med at følge Essen-udstillingen og sætte flere nyheder. Som en rig erfaren spilproducent tilbyder vi tilpasset design og produktion til dig. Håber at være din næste partner!

Velkommen kontakt: boardgame@cywproductions.com

Et par af:Nominering til IGA i 2018 vinder liste Næste:Tre spændende brætspil, der venter på dig at opdage