BGG Top 100 Weekly Ranking List

- Nov 14, 2018-

BGG TOP 100 ugentlige rangliste


Vi vil klassificere og opsummere ændringerne i top 100 af BGG rankings i ugen. Designet til spillere, der er nye til gruberne og som fortsætter med at være opmærksomme på BGG, ændres bordspil TOP 100 ranking og fortæller de nuværende populære brætspilstrendenser.

Spil med placering på mere end 5

# 67 → # 58

Messing: Birmingham (2018)

Martin Wallaces 2007 spil fungerer Brass: Birmingham er et økonomisk strategi spil. Det fortæller historien om iværksættere, der konkurrerer i Birmingham under den industrielle revolution fra 1770 til 1870.

Spil med placering ned

# 64 → # 66

Mombasa (2015)

I Mombasa køber spillerne disse handelspositioner på det afrikanske kontinent ved at købe aktier i virksomheder i Mombasa, Cape Town, St. Louis og Kairo for at tjene mest profit.

Første udseende af TOP100 spillet

# 99

Agricola (revideret udgave) 2016

Det er et højt anerkendt og prisvindende spil. Agricola basisspil er en revideret udgave af Uwe Rosenbergs berømte klassiker.

Stigende spilrangering Top 5

# 15

Twilight Imperium: fjerde udgave (2017)

Twilight Imperium 4 er ikke et helt nyt design, men et omarbejde, der blev optimeret til det foregående spil. Det er et meget standard sci-fi amerikansk brætspil. Spillere vil udvide deres territorium gennem ekspansion, krig, diplomati og andre midler til at optjene sejrspoint. Spilleren, der først vinder 10 point sejr vinder spillet.

# 25

Spirit Island

Det er et strategibaseret kooperativspil med en følelse af substitution for at forsvare din ø fra koloniale aggressorer. Spillere er forskellige jordens sjæle, hver med deres egen unikke elementkraft.

# 49

Dominerende arter

Dette spil gengiver abstrakt en lille del af gammel historie: en lang og voksende istid, og hvad en skabning skal tilpasse sig denne langsomt skiftende planet.

# 53

Fields of Arle

Fieldsof Arle er et andet landbrugstema lanceret af UweRosenberg i 2014. Det er et andet to-spiller spil. Baggrunden er de frisiske øer. Opdelt i 9 halvår (runde). Runden er opdelt i sommer og vinter. Spillere kan kun udføre sommer handlinger i sommer runder, vinteraktiviteter om vinteren og forskellige ting i forskellige sæson runder.

Et par af:Bord spil Designer rutine - Variable spiller beføjelser Næste:Tælle Top ti Boutique Single at brætspil