Bord spil Designer rutine - Variable spiller beføjelser

- Dec 01, 2018-

Brætspil designer rutine - Variable spiller beføjelser

 

Variable spiller power er en frø mekanisme i brætspil, der er spillere er indstillet har unikke evner og ressourcer i begyndelsen af spillet, og der er åbenlyse forskelle blandt spillere. Amerikansk brætspil og kooperative tema brætspil bruge sådanne mekanismer ofte og i længere. Men tyske brætspil understreger balancen, spiller startede med kompensationer på ressourcer, lidt andet. Spillere har brug for lang tid at opbygge deres egne linjer og fordele, før de går ud af deres unikke strategier.

 

Fart af Marco Polo spillet kom ud af ingenting, spiller verden i et ramaskrig. Samtidig beklage sine gameplay, er de fleste spillere plaget af færdighederne af IMJBA generalerne. De er ikke kun nemt at betjene, men også let at vinde. På den anden side andre militære chefer, som Diandi Ge, Kublai Khan, alle kommer til at gennemføre ruten destination, og skal bære vores præcise beregninger på de spil ressourcer, ikke kun ressourcerne, kortet, indkomst er fattige, og det meste af tiden de indsats er ikke godt. Men der er også sjov af spillet-ubalance, men rimelig og sjov.

 

Lorenzo il Magnifico, grundlæggende spil version er klassiske tyske regel, der er ikke anderledes mellem spillere. Men i ekspansion, designeren kunne ikke stå og tilføjet "variable spiller evne." Ikke kun antallet spillere udvides til at omfatte fem, det vil tilføje et tilstrækkeligt antal kort, og hver spiller vil blive udstyret med en familie evne.

 

Selv om "det tyske system sjæl" er gået tabt, fra perspektivet af udvidet salg og omdømme, er dette design uden tvivl en stor succes.

 

Klaner Kaledoniens er en farm spil. I 'Klaner af Caledonis', familiens evne var meget forskellige, og næsten alle af dem var relateret til spillets hovedmotoren, svarer til penge. I KS, som er væddeløb mod tiden, er det vanskeligt at forbedre én efter én.

 

Terra Mystica kan det siges, at denne brætspil er den mest genåbnede og de mest vanskelige at beherske et tysk-stil brætspil. Forskelle mellem to racer af dette spil er enorme, og hver race har en masse opmærksomhed til timingen af opgraderingen og timingen af ødemark.

Et par af:Nej Næste:BGG Top 100 Weekly Ranking List