Tælle Top ti Boutique Single at brætspil

- Nov 10, 2018-

Tælle top ti boutique single at brætspil


Blandt titusinder af brætspil, antallet af ren single player brætspil er ikke stort, og de fleste af dem er alt for simpelt og af lav kvalitet. Heldigvis, nogle brætspil, der understøtter multiplayer spil kan også bruges til single-afspillere. Den eneste gameplay nyder også det sjove, det fortjener. Her er et kig på boutique enkelt brætspil for én person.

 

1, Mage Knight brætspil

Spillere vil spille en magisk ridder i spillet, påberåbe sig deres egne stærke evne og deres hære til at håndtere truslen om orker og drager, og fortsætte med at tage risici i den magiske verden under kontrol af Atlantis imperium.

 

2, pandemisk

I pandemi har spillere at spille flere eksperter inden for sygdomsresistens, ved hjælp af forskellige strategier til at finde ud af treaments før pesten er ude af kontrol, samtidig med at sygdom hotspots er inden for rimelige kontrol.

 

3, Arkham Horror: kortspil

På baggrund af Arkham Horro er taget fra myten om Cthulhu. I spillet, skal spilleren løse problemerne i hele serien af kampe i en lille serie kaldet Arkham Bizarre begivenhed.

4, the Lorfd af ringene: kortspil

I begyndelsen af spillet, kan hver spiller vælge onw eller tre helte med forskellige kunnen, og bruge spiller kort sæt, der indeholder løgne, begivenheder og vedhæng at fuldføre spillet og fuldføre mission mål af den valgte historie.

 

5, fredag

Brætspil værker er også specielt designet til enkelt mennesker til at opleve. "Fredag" er en af de bedste, BGG ren single player brætspil først.

 

6, eldritch Horror

Spillere spille som efterforskere rundt om i verden til at løse mystiske begivenheder forårsaget af onde ånder.

 

7, felter af Arle

I denne brætspil, er spillerne omdannet til famer i Tyskland, gennem variious strategier til at udvikle og opbygge deres egne manor, at udvide jorden.

 

8, Onirim

Spilleren træder labyrint som en kat, søvngængeri og skal finde en exit og flygte fra drømmen inden for den angivne tid.

 

9, gidsel forhandler

Som forhandlende ekspert nødt spillere til at forhandle med gangstere, hvem har taget gidsler for at opnå formålet at redde gidslerne eller dræbe kriminelle.


10, stræben efter lykke

Spillerne kan tilpasse deres liv plan fra fødslen til døden for deres rolle.

Et par af:BGG Top 100 Weekly Ranking List Næste:Nominering til IGA i 2018 vinder liste