Nominering til IGA i 2018 vinder liste

- Nov 03, 2018-

Nominering til IGA i 2018 vinder liste

 

GA (International gamere Award), "International spiller Award", er en meget vigtig pris i tabel parade industri.

 

Grundlagt i 1999, prisen har et internationalt perspektiv og indbyder højtstående dommere fra hele verden at vælge udestående "strategiske spil", designere og forlag om året. Prisuddelingen er opdelt i tre dele, nemlig "Bedste Multiplayer strategispil", "Bedste dobbelt strategispil" og "Bedste historisk simulationsspil (krigsspil)". I de seneste to årtier, har det vundet bred anerkendelse og indført en række fremragende spil til offentlighedens opmærksomhed.

 

1, "bedste Multiplayer strategispil"

Spillet navn: Rajas af Ganges

Svær: 2,88

Mekanisme: craps, arbejdstagere placeret

Designer: Inka & Markus mærke

Udgiver: Huch

 

At opnå rigdom og berømmelse gennem taktik og årsag og virkning... I Indien i 1500-tallet steg den mægtige store Mughal Empire mellem Indus og Ganges.

Spille rollen som kongen og kongen, landets indflydelsesrige aristokrati, konger af Ganges-floden skal konkurrere med hinanden til støtte for imperiet, de skal akkumulere rigdom og udvikle kraftfulde provinser. Spillere skal bruge smart skorpioner og omhyggeligt placere deres arbejdstagere, og ikke undervurdere effekten af årsag og virkning. Succes vil bringe dem uendelige rigdom og berømmelse til at blive legendariske herskere.

 

2, "Bedste dobbelt strategispil"

Spillet navn: Codenames DuetSevere: 1,28

Mekanisme: samarbejde, teamdannelse, udfordre og lykke

Designer: Vlaada Chvatil & skotte Eaton

Udgiver: Tjekkisk spil Edition

 

Tilbehør til "Action kode Duo" ligner koden"handling". Den samme ordforråd kort er den samme som den opgave version. Forskellen er at den neutrale sektion er mindre, og en stak kort papir er tilføjet. Det giver også mere for spillet. Flere muligheder. "Handling kode Duo" ændret direkte de to hold til to personer. Spillet er dybest set den samme som originalen. Den hemmelige kort er to sider. Der er 15 ord at gætte, 9 på hver side. Formålet med spillet er at lade anden part gæt. Ud af 9. To af de to spillere har tre ord, der gentages. Der er tre attentatmænd på hver side, en snigmorder er også den modsatte snigmorder, modsat af en snigmorder er neutral, og modsat af en snigmorder er at gætte.

 

Som en erfaren spil producent, vil Køkkelærer opmærksomme på international game nyheder og skubbe det for dig. Kontakt os:boardgame@cywproductions.com

Et par af:Tælle Top ti Boutique Single at brætspil Næste:En ny stiltur i 2018 Essen