Tre spændende brætspil, der venter på dig at opdage

- Oct 18, 2018-

Tre spændende brætspil venter på dig at opdage


CMON har også annonceret et nyt arbejde "Trudvang Legends"

CMON har annonceret planer om at lancere sit nye Play Trudvang Legends på KS næste år. Spillet er baseret på RiotMinds 'tidligere succesfulde runde Trudvang Chronicles, et fortællingsbrætspil i nordisk og keltisk mythologh.

Spillere vil udforske dette mystiske kontinent gennem en række eventyrbøger. Med det massive udvalg og sammenkobling af legendariske historier skaber spillerne ubegrænsede muligheder i spillet. Med CMONs meget sofistikerede modeller og fantastiske kunstværker er Trudvang Legends sikkert et spændende eventyr i den nordiske mytologi!

Queen Games er i Kickstarter crowdfunding "Kingdom Builder Family Box" indtil 10. august 2018 og leverer alle spil i november 2018.

Queen Games har lanceret "King Builder Family Box Edition"!

King Builder's Family Box Edition indeholder spilbasen, Nomads-udvidelser og salgsfremmende udvidelser til huler og capitol. Hvis du ikke er tilfreds endnu, kan du vælge anden udgave af King Builder Family Box! Omfatter alle fire udvidelser (Nomads, Crossroads, Marshlands, Harvest) og tre salgsfremmende forlængelser (Øer, Grotter, Capitol). Samtidig gav crowdfundingen også dronningens fire-i-et-pakke (herunder Kingdom Builder Family Box, Luxor, Maharani og Cairo). Spillere der kan lide King Builder må ikke gå glip af det ~

Vandring National Park Anden Udgave!

Har du været i en nationalpark i USA? Nu kan du sidde på sofaen i dit hjem og nyde den tilbøjelige følelse! Trekking National Parks Second Edition (Second Edition National Trekking National Park) giver dig mulighed for at nyde den smukke natur uden at forlade dit hjem. Når du rejser gennem USA for at udforske disse nationalparker, samler parkkort og vejkanten så meget som muligt. Dette spil er det prisvindende arbejde i Mensa Select-prisen og et fantastisk familiespil. Mens du spiller spillet, skal du besøge en eller to nationalparker for at lære mere om geografi og underholde!

Med udviklingen af brætspil har de brætspil, der blev udgivet i dag, været antallet af floder i Ganges. Spillere kan vælge deres favorere brætspil i henhold til hvad de vil. CYW Produtions er en professionel brætspilproducent i Kina og samarbejder med det amerikanske designteam til brugerdefinerede designspil og produktion. Hvis du er interesseret i fremstilling af brætspil, velkommen til at kontakte os og få dit spilidee til at komme.

Et par af:En ny stiltur i 2018 Essen Næste:Brætspil fra antikke tider